Три області України обрані пілотними для проекту УЕФА GROW

Три області України обрані пілотними для проекту УЕФА GROW

Укрінформ
Дніпропетровщина, Київщина та Івано-Франківщина обрані пілотними регіонами для реалізації проекту УЕФА GROW – футбол для всіх та рівні можливості кожному.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради

"Новий стратегічний план УЕФА GROW включає в себе розвиток аматорського, дитячого та жіночого футболу, футболу для людей з інвалідністю та ветеранів. Дніпропетровщина, Київщина та Івано-Франківщина обрані пілотними регіонами для реалізації проекту. Головна мета через популяризацію футболу, боротися із фізичною пасивністю, масштабувати можливості для тренерів, знаходити приховані таланти та збільшувати доходи", - йдеться в повідомленні.

Представники УЕФА у середу зустрілися із головою Дніпропетровської обласної ради Глібом Пригуновим та керівниками спортивних організацій області, аби обговорити питання масового розвитку цього виду спорту.

"Ми приділяємо велику увагу спортивній інфраструктурі. Вже побудовано більше 20 нових об’єктів задля комфортних тренувань як для професіоналів, так і для звичайних мешканців області. Футбольні майданчики із професійним покриттям з’являються по всій території регіону" - зазначив Пригунов, який, крім того, є й головою Федерації шкільного спорту області.

Читайте також: Саррі шокований полем «Олімпійського» і остерігається недооцінки «Динамо»

Також голова обласної ради зауважив, що перші кроки для реалізації масштабного проекту можна розпочати за допомогою сучасних технологій. Є спеціальний мобільний додаток, який дозволяє збирати команди із одиночних гравців. В режимі онлайн можна дізнатись час, місце зустрічі, кількість бажаючих пограти та інше.

Увесь покроковий механізм роботи координатори проекту УЕФА GROW презентують незабаром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-