Хацкевич прокоментував можливість Гармаша зіграти в нападі в матчі з

Хацкевич прокоментував можливість Гармаша зіграти в нападі в матчі з "Челсі"

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Олександр Хацкевич прокоментував гру хавбека Дениса Гармаша на позиції центрального форварда в матчі 21-го туру УПЛ проти київського “Арсенала” (4:0).

Олександр Хацкевич в післяматчевому коментарі клубній пресі, зокрема, зазначив, що Денис Гармаш добре впорався із завданням форварда, а його позиція в матчі з лондонським "Челсі" залежатиме від стану здоров'я Назарія Русина і Беньямина Вербича.

“Вчора Гармаш планувався на іншій позиції. Але у Русина сталося перенапруження м'яза задньої поверхні стегна, і доктора заборонили йому виходити на футбольне поле. Вербич і Кендзера підхопили ангину. Так що Денис вийшов у ролі форварда і забив 2 м’ячі. Зі своєю задачею справився. Чи зіграє він на позиції форварда з лондонським “Челсі” в Лізі Європи? Все залежатиме від відновлення Русина і Вербича. У них більше досвіду гри на цій позиції. Головне, щоб за ці дні хлопці відновилися”, - сказав Хацкевич.

Відео коментаря Хацкевича:

Як повідомляв Укрінформ, 10 березня київське "Динамо" обіграло столичний "Арсенал" з рахунком 4:0 в матчі 21-го туру УПЛ. На НСК "Олімпійський" перемогу "Динамо" принесли голи Дениса Гармаша (28, 39), Сідклея (37) та Віктора Циганкова (45+1, з пенальті).

Читайте також: Чемпіонат України з футболу: "Шахтар" розгромив "Карпати", "Динамо" обіграло "Арсенал"

Матч-відповідь в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Челсі" відбудеться 14 березня в Києві. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-