Саррі:

Саррі: "Динамо" - хороша, молода команда зі швидкими вінгерами

Укрінформ
Головний тренер лондонського футбольного клубу "Челсі" Мауріціо Саррі на прес-конференції у Лондоні напередодні першого матчу 1/8 фіналу Ліги Європи проти київського "Динамо" заявив, що для потрапляння до 1/4-ї турніру його команді треба провести дві дуже хороші ігри.

Наставник також вважає, що у "Динамо" швидкі вінгери, а український клуб небезпечний під час контратакуючої грі, повідомляє офіційний Twitter "Челсі". 

"Динамо - це хороша, молода команда зі швидкими вінгерами. Вона небезпечна на контратаках. Нам потрібно провести два дуже хороші матчі, аби пройти далі. Англійським командам дуже складно конкурувати у єврокубках, адже в нас важкий графік. Ми зіграємо матч АПЛ вже через 62 години після зустрічі з "Динамо"... Мені необхідно вирішити, чи варто проводити ротацію, адже гравці втомилися як фізично, так і морально. Я не вважаю своїх гравців складним колективом, яким важко управляти, але нам потрібно вдосконалювати свій менталітет, для чого необхідні успіхи. Ми все ще можемо вести боротьбу за перемогу в Лізі Європи і потрапляння до топ-4 АПЛ. Ліга Європи для нас дуже важлива", - сказав італійський тренер лондонців.

Читайте також: «Динамо» вирушає на матч з «Челсі» з одним нападником Русиним

Нагадаємо, матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Челсі" - "Динамо" відбудеться у четвер, 7 березня. Початок гри о 22.00. Поєдинок у відповідь пройде у Києві 14 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-