Сидорчук від імені “Динамо” написав листа полоненим українським морякам

Сидорчук від імені “Динамо” написав листа полоненим українським морякам

Укрінформ
Капітан київського футбольного клубу “Динамо” Сергій Сидорчук від імені команди написав листа підтримки українським морякам, що перебувають у полоні в Москві (Росія).

Сергій Сидорчук у своєму листі, який приводить група Druzi Dynamo в Facebook, зокрема, зазначив, що моряків вдома чекає вся велика українська родина.

“Хлопці, хочу висловити слова щирої вдячності за вашу службу і сказати, що вдома вас чекає вся наша велика українська родина. Ви - сила. Ви - приклад стійкості духу. Ваша мужність, честь, хоробрість, відвага і віра - це те, що залишиться величезним слідом, який дасть приклад підростаючому поколінню. Я знаю, вам зараз важко. Але як відомо, саме в хвилину відчаю і починає дути попутний вітер. Бажаю і вірю, що день зустрічі на нашій рідній землі настане дуже скоро. Тисну руку кожному з вас. З великою повагою до вас вся команда “Динамо” Київ”, - написав Сидорчук.

Читайте також: Андрій Пятов написав листа полоненим українським морякам

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада 2018 року російські силовики захопили два катери і буксир ВМС Збройних сил України у Керченській протоці, в результаті чого 24 військовослужбовців потрапили в полон. Згодом їх вивезли до Москви, більшість з них тримають у СІЗО “Лефортово”. 15 і 16 січня один з московських судів прийняв рішення продовжити арешт українських моряків до кінця квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-