“Челсі” покарав штрафом свого воротаря Кепу за конфлікт із Саррі

“Челсі” покарав штрафом свого воротаря Кепу за конфлікт із Саррі

Відео
Укрінформ
Лондонський футбольний клуб “Челсі” покарав свого воротаря Кепу Аррісабалагу за конфлікт із головним тренером під час кубкового матчу проти “Манчестер Сіті” (3:4).

Керівництво “Челсі” прийняло рішення оштрафувати голкіпера за те, що в кінці матчу футболіст відмовився виконувати рішення головного тренера залишити ворота для заміни. Про це повідомляє Ua-football із посиланням на прес-службу лондонського клубу.

“У "Челсі" провели внутрішнє розслідування конфлікту, який стався між головним тренером Мауріціо Саррі та воротарем Кепою Аррісабалагою на 118-й хвилині фіналу Кубка ліги проти "Манчестер Сіті" (0: 0, 3: 4 по пенальті). Керівництво "синіх" прийняло рішення оштрафувати голкіпера на тижневу зарплату. Цю суму переведуть у благодійний фонд Chelsea Foundation”, - йдеться в повідомленні.

Відео інциденту:

Читайте також: Зінченко став кращим у матчі "Ман Сіті" з "Челсі" Кубка англійської ліги - Whoscored

Як повідомляв Укрінформ, "Манчестер Сіті" виграв Кубок англійської ліги. 24 лютого у фіналі на легендарному стадіоні "Вемблі" команда українського захисника Олександра Зінченка обіграла в серії пенальті "Челсі" з рахунком 4:3. Зінченко вийшов у стартовому складі, відіграв усі 120 хвилин матчу на позиції лівого захисника і став кращим гравцем у цьому поєдинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-