Жданов: Міністерство створює можливості для співпраці молоді в рамках ініціатив ЄС

Жданов: Міністерство створює можливості для співпраці молоді в рамках ініціатив ЄС

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту створює можливості для співпраці молоді в рамках програм Ради Європи, ініціатив ЄС та молодіжних обмінів.

На цьому наголосив міністр молоді та спорту Ігор Жданов, виступаючи перед учасниками 7-го Київського безпекового форуму, інформує Урядовий портал.

Зокрема він наголосив, що Мінмолодьспорту створює нові можливості для співпраці молоді в рамках Ради Європи, ініціативи ЄС «Східне партнерство», в рамках налагодження міжнародних молодіжних обмінів, зокрема зі стратегічними партнерами – Литвою та Польщею.

Жданов закцентував увагу, що одним з пріоритетів цих обмінів є поширення європейських цінностей і досвіду євроатлантичної інтеграції серед молоді наших країн.

Він нагадав, що 4-5 жовтня 2018 року в Києві Міністерство організувало Всеукраїнський молодіжний форум Україна-НАТО, учасниками якого були майже 100 молодих осіб з усіх областей України.

Читайте також: Жданов вручив "Знак пошани" Мінмолодьспорту президенту ФБУ Продивусу

"Метою було вивчення напрямів роботи НАТО і висвітлення думок молоді щодо оцінки подальших трендів української зовнішньої політики, оскільки попри загальну тенденцію підтримки вступу до ЄС та НАТО в українському суспільстві все ж спостерігається присутність багатьох міфів та непорозумінь щодо їх діяльності", - зазначив міністр.

Жданов підкреслив, що одним із ключових завдань молодіжної політики є розвиток міжнародного молодіжного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-