Баскетболіст Близнюк готовий зіграти за збірну України проти Чорногорії та Словенії

Баскетболіст Близнюк готовий зіграти за збірну України проти Чорногорії та Словенії

Укрінформ
Нещодавний дебютант збірної України з баскетболу Богдан Близнюк, який вдруге отримав запрошення до табору національної команди, поділився очікуваннями від участі в матчах проти Чорногорії та Словенії в рамках відбору на ЧС-2019.

Захисник Богдан Близнюк в ексклюзивному інтерв’ю прес-службі Федерації баскетболу України, зокрема, зазначив, що намагатиметься максимально допомогти команді й продемонструвати свою найкращу гру.

"Я був дуже радий, що мене знову викликали до збірної України. Для мене велика честь носити майку національної команди і представляти Україну. Це справжня привілегія - бути в числі найкращих гравців країни.

Читайте також: Баскетболіст Лень підтримав збірну України перед матчем проти Чорногорії

Як відбувається налаштування на гру? Нічого особливого я не робитиму - звична рутина, як і перед кожним матчем. Але на ці важливі матчі треба бути максимально налаштованим та сфокусованим на кожній деталі. Я маю продемонструвати свою найкращу гру і зіграти так, щоб після матчу я міг сам собі зізнатися, що віддав усі сили на майданчику.

Чесно кажучи, у мене немає особливих побажань з приводу позиції на майданчику. Захисник або форвард - я просто хочу допомагати команді. Для мене найважливіше виконувати свою роль на майданчику на найвищому рівні.

Я вперше в Києві, не рахуючи ті випадки, коли я був тут проїздом. Це неймовірне місто. Мій брат говорив мені, що для нього це одне з найулюбленіших міст в світі, і зараз я розумію, чому він так вважає. Коли у мене буде вільний час, я хочу піти на прогулянку і якнайкраще вивчити Київ", - сказав Близнюк.

Читайте також: Баскетбол: Пустовий допоможе збірній України в матчах проти Чорногорії та Словенії

Як повідомляв Укрінформ, чоловіча збірна України з баскетболу в лютому проведе дві вирішальні зустрічі в рамках кваліфікації на чемпіонат світу-2019. 22 лютого у київському "Палаці спорту" українські баскетболісти зіграють проти Чорногорії, а 25 лютого на виїзді проведуть матч проти Словенії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-