Баскетбол: Пустовий допоможе збірній України в матчах проти Чорногорії та Словенії

Баскетбол: Пустовий допоможе збірній України в матчах проти Чорногорії та Словенії

Укрінформ
Центровий каталонського баскетбольного клубу "Барселона" Артем Пустовий допоможе збірній України у вирішальних матчах відбору на ЧС-2019 проти Чорногорії та Словенії.

"Барселона" спочатку не відпускала Артема Пустового до лав збірної України, але в підсумку пішла назустріч Федерації баскетболу України та гравцю і дозволила йому приєднатися до табору національної команди. Про це повідомляє прес-служба ФБУ.

"Центровий іспанської "Барселони" Артем Пустовий усе ж таки приєднається до лав національної збірної України на вирішальні матчі кваліфікації чемпіонату світу-2019 проти Чорногорії (22 лютого) та Словенії (25 лютого)", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні, 21 лютого, "Барселона" в домашньому матчі Євроліги грає вдома проти "Басконії". Одразу після гри Артем Пустовий вирушить до розташування збірної України.

Читайте також: Баскетболіст Лень підтримав збірну України перед матчем проти Чорногорії

Як повідомляв Укрінформ, чоловіча збірна України з баскетболу в лютому проведе дві вирішальні зустрічі в рамках кваліфікації на чемпіонат світу-2019. 22 лютого у київському "Палаці спорту" українські баскетболісти зіграють проти Чорногорії, а 25 лютого на виїзді проведуть матч проти Словенії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-