Футболісти

Футболісти "Динамо" провели відкрите тренування в Піреї

Відео
Укрінформ
Футболісти київського клубу "Динамо" провели відкрите тренування на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї, на якому сьогодні відбудеться поєдинок із грецьким "Олімпіакосом" в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА.

Відкрите тренування у Піреї відбулося 13 лютого після прес-конференції головного тренера "біло-синіх" Олександра Хацкевича і віце-капітана команди Віктора Циганкова. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

Відео відкритого тренування "Динамо":

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 14 лютого, футболісти київського "Динамо" проведуть перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса". Виїзну зустріч "Динамо" з грецьким "Олімпіакосом", яка розпочнеться на стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї о 19.55 за київським часом, транслюватиме телеканал "Футбол 1".   Букмекери у цьому протистоянні фаворитом вважають "Олімпіакос". 

Читайте також: Букмекери оцінили шанси "Динамо" та "Шахтаря" у матчах Ліги Європи УЄФА

Гра Ліги Європи між "Олімпіакосом" і "Динамо" стане центральним футбольною подією тижня в Греції. Всі квитки на цей матч на стадіон, що вміщує 32 тисяч уболівальників, були розпродані вже за два тижні до його проведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-