Букмекери оцінили шанси

Букмекери оцінили шанси "Динамо" та "Шахтаря" у матчах Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
У четвер, 14 лютого, футболісти київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" проведуть перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса" та німецького "Айнтрахта" відповідно.

Букмекери у протистояннях цих пар вважають фаворитами "Олімпіакос" і "Шахтар", повідомляє Укрінформ.

У поєдинку "Олімпіакос" - "Динамо" лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу грецького клубу дає коефіцієнт 1,95, на нічию - 3,25. Перемога "Динамо" оцінюється в 4,20.

Цей матч обслуговуватиме англійська бригада суддів. Головний арбітр - Крейг Поусон, судді на лініях - Лі Беттс та Ян Хассін, Четвертий рефері - Едвард Смарт.

Зустріч, що відбудеться на 33-тисячному стадіоні "Георгіос Караїскакіс" у Піреї, у прямій трансляції покаже телеканал "Футбол 1". Початок гри 14 лютого - о 19.55.

У матчі "Шахтар" - "Айнтрахт" коефіцієнт на перемогу "гірників" - 2,25. Нічия оцінюється William Hill в 3,40, а перемога гостей - в 3,10.

Обслуговуватимуть поєдинок також англійці. Головним арбітром призначений Ентоні Тейлор, лайнсменами - Гаррі Бесвік та Адам Нанн, четвертим рефері - Константін Хадзідакіс.

Читайте також: Визначилися арбітри матчів "Динамо" і "Шахтаря" в Лізі Європи УЄФА

Матч у четвер прийматиме харківський ОСК "Метталіст". Стартовий свисток пролунає о 22.00. Протистояння чемпіонів України проти 8-ї команди німецької Бундесліги покаже телеканал "Футбол 2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-