Став відомий гонорар Ф'юрі за боксерській бій-реванш з Вайлдером

Став відомий гонорар Ф'юрі за боксерській бій-реванш з Вайлдером

Укрінформ
Екс-чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі за матч-реванш з чинним володарем титулу WBC американцем Деонтеєм Вйалдером отримає утричі більше грошей, ніж за першу їхню зустріч.

Гонорар Ф'юрі становитиме близько 20 млн фунтів стерлінгів, при тому, що за перший бій Тайсон отримав лише 7 млн, повідомляє Klitschko-brothers.com із посиланням на британські ЗМІ. 

"Завдяки яскравому першому поєдинку цифри значно зросли. Гонорар Вайлдера, який перебуває у статусі чемпіона, складе близько 60 відсотків, а 20 млн Ф'юрі - це приблизно 40-45 відсотків. Також підвищилися й очікування від продажу платних трансляцій. Тепер представники команд мають намір отримати 50 млн фунтів прибутку від PPV-трансляцій на території Сполучених Штатів та Великої Британії", - зазнаначається у повідомленні.

Сторони боксерів нині перебувають на фінальній стадії переговорів. Єдиним каменем спотикання поки є місце проведення бою-реваншу. Спочатку планувалося, що поєдинок відбудеться 18 травня у Лас-Вегасі, але команда британця хоче бачити трьох незалежних суддів через суперечливий, на її погляд, результат першого протистояння. У штаті Невада зробити це неможливо, тому промоутери домовляються про проведення поєдинку у Нью-Йорку на легендарній арені Madison Square Garden.

Читайте також: Екс-чемпіон світу з боксу Фортуна кинув виклик Ломаченку

Нагадаємо, перша зустріч Вайлдер - Ф'юрі відбулася 1 грудня минулого року в Лос-Анджелесі і завершилася нічийним результатом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-