Норвежка Екгофф виграла індивідуальну гонку на етапі Кубка світу з біатлону в Канаді

Норвежка Екгофф виграла індивідуальну гонку на етапі Кубка світу з біатлону в Канаді

Укрінформ
Тіріль Екгофф з Норвегії посіла перше місце в індивідуальній гонці на сьомому етапі Кубка світу, який проходить в Кенморі (Канада).

Екгофф подолала дистанцію 12,5 км за 36 хвилин 32,9 секунди з одним промахом на чотирьох вогневих рубежах, другою стала чешка Маркета Давидова (відставання 9,8 секунди; 0 промахів), третє місце посіла італійка Ліза Вітоцці (+20,9; 0), повідомляє Укрінформ.

Кращою з українок стала Яна Бондар, яка показала 27-й результат (відставання 3 хвилини 14,9 секунди; 2 промахи). Олена Підгрушна (+3.47,6; 1) посіла 36-е місце, Надія Бєлкіна (+4.04,2; 1) - 41-е, Юлія Джима (+4.11,5; 3) - 42-е, Юлія Журавок (+4.24,4; 2) - 45-е.

Читайте також: Біатлон: норвежець Бьо виграв індивідуальну гонку на етапі Кубка світу в Канаді

Через низьку температуру повітря організатори етапу вирішили замість звичайної індивідуальної гонки провести укорочену. Дистанція була скорочена з 15 до 12,5 км, а за промах замість однієї хвилини штрафу до часу спортсменок додавалося 45 секунд.

За прогнозами синоптиків, температура в Кенморі у вихідні опуститься до 30 градусів морозу. Правила Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) забороняють проводити старти при температурі нижче 20 градусів морозу. Тому було прийнято рішення перенести естафети з суботи на п'ятницю. Спринти, які змінили в програмі етапу гонки з масовим стартом, пройдуть в суботу.

На фото: Тіріль Екгофф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-