Костюк розповіла, що намагалася зберігати спокій в поєдинку з Шиніковою

Костюк розповіла, що намагалася зберігати спокій в поєдинку з Шиніковою

Відео
Укрінформ
16-річна українська тенісистка Марта Костюк прокоментувала свою перемогу над Ізабеллою Шиніковою в першому матчі Кубка Федерації проти Болгарії.

Марта Костюк, зокрема, зазначила, що намагалася зберігати спокій і стримувати емоції, але не завжди це вдавалося.

"Сьогоднішній матч пройшов нормально. Так, всю гру були "гойдалки", десь у мене був спад. Але від такої суперниці ти не знаєш, чого очікувати, так що не все залежало лише від мене. Шинікова веде гру, якщо вона потрапляє в лінію, то тут вже нічого не поробиш. Я намагалася робити все, що можу. Я розуміла, що грати потрібно рівно, тому що і у неї є "гойдалки" в грі, вона теж нервує, тому мені необхідно утримувати один рівень. Іноді я теж випліскувала емоції на корті, але в цілому була спокійна", - цитує Костюк БТУ.

Відео заключного розіграшу поєдинку:

Як повідомляв Укрінформ, у польському місті Зелена Гура триває командний тенісний турнір Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації. Рахунок матчевої зустрічі у квартеті В між жіночими національними збірними України та Болгарії зрівнявся - 1:1. 

Читайте також: Теніс: доля матчу Кубка Федерації Україна - Болгарія вирішиться у парній зустрічі

Після перемоги Марти Костюк над Ізабелою Шиніковою (7:5, 6:4) Катерина Козлова зазнала поразки від Вікторії Томової (3:6, 2:6). Завершить українсько-болгарське протистояння парна зустріч Надія Кіченок/Марта Костюк - Ізабела Шинікова/Вікторія Томова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-