Промоутерська компанія Universum Box-Promotion навесні може відновити роботу

Промоутерська компанія Universum Box-Promotion навесні може відновити роботу

Укрінформ
Знаменита у минулоому німецька боксерська промоутерська компанія Universum Box-Promotion, кольори якої у 1990-2000-х роках захищали Віталій і Володимир Клички, може відновити роботу вже ниншньої весни.

Справу про банкрутство компанії, що розглядалася з листопада 2012 року, будо закрито рішенням окружного суду Гамбурга, повідомляє Klitschko-brothers.com.

"Компанію Universum Box-Promotion засновав на початку 80-х Клаус Петер Коль. Протягом довгого часу з нею співпрацювали Віталій і Володимир Клички, Сергій Дзинзирук, Андрій Котельник, Володимир Сидоренко, Даріуш Міхальчевський та інші відомі боксери", - зазначається у повідомленні .

Падіння Universum розпочалося після того, як з неї пішли брати Клички. 2010 року компанія втратила контракт із телеканалом ZDF і 2011 року її продали казахстансько-німецькому бізнесмену Вальдемару Клюху. На момент відкриття судового провадження борги компанії становили чотири мільйони євро.

За даними ЗМІ, новим керуючим директором Universum стане Ісмаїл Озен - чоловік однієї з найбагатших і відомих бізнесвумен Німеччини Джанін Отто. Вальдемар Клюх залишається в Universum у якості консультанта. Колишній волейболіст Френк Маккеродт, який проводить великі турніри з пляжного волейболу, займеться маркетингом. Колишній спортивний директор Sky та RTL Буркгард Вебер відповідатиме за пошуки телевізійних партнерів.

Читайте також: Бокс: Кролла хотів би битися з Ломаченком у Манчестері або у Нью-Йорку

"Бокс у Німеччині, можливо, втратив популярність, але ми спробуємо повернути на його на місце, яке він заслуговує. Це не сімейні гроші, а мій власний проект. До нього увійшли чудові інвестори, яких я незабаром представлю. Як і оголошу дату прем'єрного вечора боксу", - заявив Озен.

Перше шоу компанії заплановали на квітень-травень у Гамбургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-