Бокс: Кролла хотів би битися з Ломаченком у Манчестері або у Нью-Йорку

Бокс: Кролла хотів би битися з Ломаченком у Манчестері або у Нью-Йорку

Укрінформ
Претендент на титул в легкій вазі за версією WBA британський боксер Ентоні Кролла поділився думкою з приводу того, де може відбутися його бій проти українського чемпіона Василя Ломаченка.

Ентоні Кролла, зокрема, зазначив, що найкращими місцями для цього поєдинку вважає або Манчестер, або "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку.

"Буду битися там, де мені скажуть. Битися з Ломаченком у Манчестері було б неймовірно для багатьох людей. Наступного тижня я дізнаюся набагато більше, думаю, що якщо Едді Хірн виграє торги, то набагато швидше, що ми поїдемо до Нью-Йорка. Якщо Боб Арум виграє, то я не знаю. Ломаченко дуже хотів битися тут, йому подобається місцева публіка.

Манчестер або "Медісон Сквер Гарден" - не можу придумати двох кращих місць для проведення такого бою", - цитує Кроллу Sport Arena.

Читайте також: Ломаченко готовий провести два бої в один день – за титули WBA і IBF

Як повідомляв Укрінформ, Керівництво Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) перенесло промоутерські торги щодо бою чемпіона WBA і WBO у легкій вазі українця Василя Ломаченка та офіційного претендента на титул WBA британця Ентоні Кролли з 4 на 6 лютого.

Промоутер українця Боб Арум повідомив, що у квітні Ломаченко битиметься з володарем титулу IBF в Лос-Анджелесі, а влітку може відбутися бій з Кроллою у Великій Британії.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-