Соломон розповів про труднощі адаптації до тактики

Соломон розповів про труднощі адаптації до тактики "Шахтаря"

Відео
Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Манор Соломон поділився враженнями від дебютного виступу за команду.

Манор Соломон після двох перших контрольних матчів "Шахтаря" на другому зборі в Туреччині, зокрема, зазначив, що поки пристосовується до тактики команди, це непросто, але тренерський штаб постійно допомагає і підказує.

"Дуже радий і забитому м'ячу, і гольовій передачі, яку віддав партнеру. Але найбільше радий нашій перемозі. Була досить складна погода, не в кращому стані поле, але треба було грати в будь-якому випадку. Ці труднощі не повинні впливати на нас.

Чи важко адаптуватися до тактики "Шахтаря"? Непросто, але весь тренерський штаб допомагає: я провів дві сесії, і мені постійно підказують, яким чином краще переміщатися на полі, як взаємодіяти з партнерами.

Дві гри в один день? Для мене це вперше, і так, складно, але корисно. Можливо, в першому поєдинку довелося важче, адже я дебютував, тільки звикав до тактики, а вже в другому спарингу було набагато легше. В цілому хороші матчі і підготовка - продовжуватимемо працювати", - цитує Соломона XSPORT.

Читайте також: "Шахтар" в останній день січня здобув дві перемоги на зборі у Туреччині

Відео коментаря Соломона:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" здолали у четвер, 31 січня, 7-разового чемпіона Польщі клуб "Лех" (Познань) у контрольному матчі другого тренувального збору в Туреччині. Гра в Анталії завершилася з рахунком 3:0. На 31-й хвилині м'яч забив Жуніор Мораес, на 84-й - Манор Соломон, на 90-й - Ларрі Кайоде.

Уранці того ж дня підопічні Паулу Фонсеки перемогли данський "Хобро" з рахунком 2:1.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-