"Шахтар" в останній день січня здобув дві перемоги на зборі у Туреччині

Відео
Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря"здолали у четвер 7-разового чемпіона Польщі клуб "Лех" (Познань) у контрольному матчі другого тренувального збору в Туреччині.

Гра в Анталії завершилася з рахунком 3:0. На 31-й хвилині м'яч забив Жуніор Мораес, на 84-й - Манор Соломон, на 90-й - Ларрі Кайоде, повідомляє Укрінформ.

Це була друга перемога "гірників" в останній день січня-2019. Уранці підопічні Паулу Фонсеки схилили шальки терезів на свою користь у зустрічі з данською командою "Хобро" - 2:1. Голами  відзначилися: Віктор Коваленко (78-ма хвилина), Жуніор Мораес (90+1) - у "Шахтаря"; Міккель Педерсен (67) - у суперників.  

Наступні спаринги чемпіонів України у Туреччині: 3 лютого команда зіграє із сербським "Партизаном" (початок о 16.00), 4 лютого - з болгарським клубом "Ботев" (10.00), 7 лютого з австрійською командою "Ваккер" (10.00).

Читайте також: "Шахтар" переміг "Хобро" у першому спарингу на другому зборі в Туреччині

Перший офіційний поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" та німецьким "Айнтрахтом" з Франкфурта відбудеться на ОСК "Металіст" у Харкові  14 лютого. Гра у відповідь пройде у Франкфурті 21 лютого.

На фото: Жуніор Мораес.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-