НОК залучив 1 млн 250 тис гривень на підготовку баскетбольних збірних до Токіо-2020

НОК залучив 1 млн 250 тис гривень на підготовку баскетбольних збірних до Токіо-2020

Укрінформ
Завдяки ефективній співпраці з Олімпійською солідарністю МОК Національному олімпійському комітету України вдалося залучити 1 млн 250 тис гривень для підготовки жіночих та чоловічих баскетбольних збірних країни до літньої Олімпіади 2020 року в Токіо.

Ці кошти будуть спрямовані на тренувальні збори, а також участь у міжнародних змаганнях, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Ігрові види спорту в Україні мають велику популярність. Вірю, що нашим командам до снаги пробитися до олімпійського Токіо. Зокрема, вселяють надію стабільні успіхи наших баскетбольних збірних 3х3, що є логічним підсумком чудової роботи великого колективу на чолі з президентом Федерації баскетболу Михайлом Бродським. Прекрасно пам’ятаємо "срібний" виступ на І Європейських іграх-2015 та "бронзу" на минулорічному чемпіонаті Європи наших дівчат, а також здобуток на чемпіонаті світу-2017 українських хлопців, які стали третіми.  Упевнений, ці кошти, залучені Національним олімпійським комітетом від міжнародних партнерів, дозволять нашим збірним успішно подолати олімпійську кваліфікацію і вдало виступити на Олімпійських іграх-2020",  - зазначив президент НОК України Сергій Бубка.

Читайте також: НОК збільшив кількість стипендій для підготовки провідних атлетів до Токіо-2020

Нагадаємо, раніше в рамках співпраці з Олімпійською солідарністю МОК Національному олімпійському комітету вдалося суттєво збільшити кількість щомісячних стипендій для провідних спортсменів України, які готуються до Токіо-2020. Замість 12-ти стипендій, що передбачаються для НОКів, для України їх виділено 30. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-