Сьогодні «Динамо» виходить з відпустки

Сьогодні «Динамо» виходить з відпустки

Укрінформ
13-го січня кияни їдуть на тренувальні збори в Іспанії.

Сьогодні, 11 січня, гравці київського «Динамо» виходять з відпустки. Про це повідомляє Укрінформ.

З 13-го по 26-е січня київське «Динамо» проведе перший тренувальний збір в іспанській Марбельї. Підопічні Олександра Хацкевича свій перший матч зіграють 19-го січня проти німецького «Бохума». 23 січня «Динамо» зіграє проти румунської «Стяуа», а в заключній зустрічі 26-го січня суперником віце-чемпіона України стане чеська «Спарта». Другий етап підготовчого збору також пройде в Іспанії з 30 січня по 13 лютого.

Першим офіційним матчем «Динамо» в новому році стане поєдинок з «Олімпіакосом» в рамках 1/16 Ліги Європи 14-го лютого в Греції. Поєдинок у відповідь відбудеться 21-го лютого.

Читайте також: Микола Морозюк виступатиме за турецький "Різеспор" до кінця сезону-2018/19

Чемпіон України донецький «Шахтар» буде готуватися до другої частини сезону в Туреччині. Гравці проведуть два збори в Белеку. Перший етап підготовки пройде з 20 по 26 січня, другий – з 29 січня по 7 лютого. У планах команди зіграти 2 контрольних матчі на першому зборі: команда Фонсеки зустрінеться 22-го січня з «Хайдуком», а в останній день зборів – з «Карабахом». Також відомо, що під час другого тренувального збору, який пройде з 29-го січня по 7-е лютого, «гірники» зіграють з белградським «Партизаном» 3-го лютого.

Першим офіційним матчем «Шахтаря» в новому році стане поєдинок з «Айнтрахтом» в рамках 1/16 Ліги Європи 14-го лютого в Харкові. Поєдинок у відповідь відбудеться 21-го лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-