Баскетбол: сьогодні поновлюється чемпіонат Суперліги

Баскетбол: сьогодні поновлюється чемпіонат Суперліги

Укрінформ
«Київ-Баскет» вдома приймає «Миколаїв».

Матчем «Київ-Баскет» - «Миколаїв» в Суперлізі Парі-Матч стартує новий, 2019 рік. Про це повідомляє Укрінформ.

Правда, гра буде першою в січні не для всіх. Раніше команда Євгена Мурзіна в рамках Кубка України вже встигла зустрітися з «Черкаськими Мавпами». Це була гра у відповідь, яку «Київ-Баскет» виграв 76:69, але поступився за сумою двоматчевого протистояння (перша зустріч завершилася перемогою чемпіонів України 109:91).

З одного боку, у «корабелів», які вибули з Кубка України ще раніше, було більше часу на відпочинок. А з іншого - кияни отримали більше ігрової практики, адже, по суті, новорічних канікул у них і не було.

Відзначимо, що в чемпіонаті «Миколаїв» відстає від «Київ-Баскет» лише на два очки, при цьому у «корабелів» є два матчі в запасі: в тому числі, одна домашня зустріч з киянами, з якими вони і в минулий раз грали на виїзді. «Миколаїв» тоді зміг виграти першу чверть, але програв у підсумку 72:85.

Читайте також: Баскетбол: «Дніпро», «Одеса», «Політехнік» і «Черкаські Мавпи» вийшли у Фінал чотирьох Кубка України

На користь підопічних Віталія Чернія говорить те, що вони видали серію з трьох перемог, яка зараз є найтривалішою в Суперлізі Парі-Матч. А ось «Київ-Баскет» зміг лише в останньому матчі 2018 року перервати свою серію з трьох поразок поспіль.

Головний тренер БК «Миколаїв» Віталій Черній наголосив, що чемпіонат дуже рівний і кожен матч має інтригу. Рівень Суперліги Парі-Матч виріс. Цьому посприяв приїзд легіонерів. Вони додають видовищності, доповнюють наших вихованців, які потроху до них підтягуються. Також на матчі йдуть глядачі - це найголовніше. Звичайно, хочеться досягти більшого, займати більш високі місця в Європі, але на це потрібен час.

Матч «Київ-Баскет» - «Миколаїв» зіграють 10 січня. Початок о 18:30. Після матчу в Києві «Миколаїв» чекає зустріч з «Черкаськими Мавпами».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-