Ротань – головний тренер молодіжної збірної України

Ротань – головний тренер молодіжної збірної України

Укрінформ
Головне завдання – перемога у відбірковій групі на Євро-2021.

Головним тренером молодіжної збірної України призначений помічник головного тренера «Олімпіка» Руслан Ротань. Про це повідомляє сайт ФФУ.

«Очолити молодіжну збірну України - велика честь для мене. У моїй ігровій кар'єрі збірна завжди була особливою командою, і її кольори я завжди захищав з гордістю.

З одного боку, ця пропозиція стала для мене несподіваною, але після розмови з головним тренером національної збірної Андрієм Шевченком, президентом ФФУ Андрієм Павелком, таким авторитетним фахівцем, як Мирон Маркевич, першим віце-президентом Олегом Протасовим, всі сумніви відпали.

Читайте також: Головка звільнили з посади головного тренера молодіжної збірної України

Я добре знаю, в якому напрямку працює перша команда країни, і  дотримуватимусь цієї ж лінії, але в рамках свого футбольного бачення. Конкретні завдання мені ще сформулюють, але вони і так зрозумілі - потрібно займати перше місце у відбірковій групі чемпіонату Європи-2021 і готувати гравців для національної збірної», - сказав Ротань.

Нагадаємо, Руслан Ротань зіграв за збірну Україну 100 матчів (2003-2018) і забив 8 м’ячів. Кар’єру тренера розпочав у жовтні 2018 року в якості асистента головного тренера ФК «Олімпік» (Донецьк).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-