Головка звільнили з посади головного тренера молодіжної збірної України

Головка звільнили з посади головного тренера молодіжної збірної України

Укрінформ
«Молодіжку» повинен очолити Руслан Ротань.

Олександр Головко звільнений з посади головного тренера молодіжної збірної України з футболу. Екс-тренер «молодіжки» розповів про це Zbirna.com.

«Як відомо, я вже не маю стосунку до молодіжної збірної України. 16 грудня на засіданні Комітету національних збірних його голова Мирон Маркевич повідомив мені про звільнення. Сказали, що я не впорався із завданням, не вивів команду на Євро-2019.

У контракті написано не лише про підготовку кадрів, але і про завоювання путівки на Євро. Я нічого на засіданні комітету не пояснював. Мене просто поставили до відома про таке рішення, хоча і могли спочатку дати слово», - розповів Головко.

Читайте також: Футбол: Україна дізналася суперників у відбірковій групі молодіжного Євро-2021

Нагадаємо, під керівництвом Головка молодіжна команда «синьо-жовтих» посіла 3-е місце у відборі на чемпіонат Європи-2019, пропустивши вперед збірні Англії та Голландії.

Головним кандидатом на посаду головного тренера молодіжної збірної України є колишній гравець національної команди Руслан Ротань. Його кандидатура єдина, яку виноситимуть на затвердження виконкому ФФУ 27 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-