Наставника турецького

Наставника турецького "Різеспора" цікавить лише українець Селезньов

Укрінформ
Головний тренер турецького футбольного клубу "Різеспор" Окан Бурук наполягає на підписанні українського форварда "Акхісара" Євгена Селезньова.

Про це повідомляє tribuna.com із посиланням на Fanatik.  

"Зараз "Різеспор" хоче підписати нового нападаючого, головного тренера Окана Бурука цікавить лише Євген Селезньов", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що форварди "Різеспора" Олександр Гладкий і Ведат Мурікі не виправдали очікувань результативності в першій половині сезону. Гладкий забив 3 м’ячі в 12 матчах, Мурікі - 5 у 19 матчах.

Зараз "Різеспор" посідає останнє місце в чемпіонаті Туреччини.

Раніше агент Євгена Селезньова Іван Піроженко заявив, що головним пріоритетом для його підопічного залишається турецький клуб "Галатасарай", в якому вже надруковані навіть футболки з ім'ям Селезньова. "Галатасарай" зацікавлений в тому, щоб всі нюанси трансферу улагодили до 19 січня, коли після паузи відновиться місцевий чемпіонат.

Читайте також: Селезньов взимку перейде в «Галатасарай» - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Євген Селезньов перестав грати за "Акхісар" через конфлікт із тренерським штабом. В нинішньому сезоні він зіграв за команду лише 7 матчів в чемпіонаті Туреччини, в яких забив 3 м’ячі.

Фото: fanatik.com.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-