УПЛ в лютому розпочне комерційні переговори щодо створення єдиного телепулу

УПЛ в лютому розпочне комерційні переговори щодо створення єдиного телепулу

Укрінформ
Віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський розповів, як йде процес створення єдиного телепулу.

Маркіян Ключковський в коментарі footballua.tv, зокрема, зазначив, що планується в лютому 2019 року розпочати комерційні переговори, з тим, щоб на квітень вийти на тендери з реалізації комерційних прав.

"Ми розуміємо наші реалії. Ми свідомо намагаємося прибрати політику з цієї дискусії. Наша головне і довгострокове завдання, щоб у нас був єдиний фактор - комерція. Що комерційно буде вигідно УПЛ і відповідно клубам, так ми і робитимемо.

На січень заплановано наступний раунд переговорів. У перший раз ми багато слухали і намагалися почути, які формати, які параметри цікавіші трансляторам. Другий раунд буде більш двостороннім, оскільки на той момент у нас вже буде конкретика, яку ми зможемо запропонувати партнерам для їх аналізу та обговорення. Ми плануємо в лютому почати комерційні переговори, з тим, щоб на квітень вийти на тендери з реалізації комерційних прав", - сказав Ключковський.

Читайте також: Грімм: "Динамо" побачить переваги в єдиному ТВ-пулі

Як повідомляв Укрінформ, українська Прем'єр-ліга отримає всі телевізійні права, починаючи з сезону-2019/20. Колективний договір між клубами і лігою був затверджений 5 червня на загальних зборах учасників УПЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-