Грімм:

Грімм: "Динамо" побачить переваги в єдиному ТВ-пулі

Укрінформ
Президент УПЛ Томас Грімм прокоментував конфлікт "Динамо" з телеканалами "Футбол 1" та "Футбол 2" у світлі створення єдиного ТВ-пулу.  

Томас Грімм в інтерв'ю Tribuna.com, зокрема, зазначив, що київський футбольний клуб "Динамо" побачить переваги для себе у новій системі телетрансляцій, а "конфлікт клубу з телеканалами шкідливий для комерційної привабливості продукту".

"Нам відомо про цю проблему і ми її обговорювали з усіма сторонами конфлікту. Ми передбачимо в тендерній документації моменти, які дозволять як мінімум перегорнути цю сторінку і почати з чистого аркуша. Я впевнений, що при новій системі "Динамо" побачить переваги для себе. Настільки глибокий конфлікт між грандами футболу і телевізійного ринку не може бути корисним для комерційної привабливості нашого продукту.

Тепер у нас є документ, в якому ми плануємо окремим пунктом прописати, як ці права можуть бути використані. Ми зможемо регулювати і впливати і на наших мовників, і на клуби. Зрозуміло, можна говорити про спортивні досягнення, хороші чи погані рішення, хороші чи погані виступи. Але якщо ми переходитимемо до політики, то це не приведе ні до чого хорошого з точки зору спорту. Потрібен прозорий гайдлайн, який регулюватиме ці моменти", - сказав Грімм.

Читайте також: Футбол: УПЛ отримає всі ТВ-права, починаючи з сезону-2019/20

Як повідомляв Укрінформ, українська Прем’єр-ліга отримає всі телевізійні права, починаючи з сезону-2019/20. Колективний договір між клубами і лігою був затверджений 5 червня на загальних зборах учасників УПЛ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-