Хачеріді вважає рівними шанси

Хачеріді вважає рівними шанси "Динамо" і "Олімпакоса" в 1/16 фіналу Ліги Європи

Відео
Укрінформ
Український захисник грецького футбольного клубу ПАОК Євген Хачеріді прокоментував результат жеребкування 1/16 Ліги Європи УЄФА, за яким київському "Динамо" випало зіграти проти "Олімпіакоса".

Євген Хачеріді в коментарі FootballHub, зокрема, зазначив, що оцінює шанси команд однаково, але схильний думати, що "Динамо" пройде далі.

"Нормальний жереб для "Динамо". У киян є хороші шанси пройти "Олімпіакос". Команду бачив у матчі з "Міланом" і в оглядах чемпіонату Греції. В "Олімпіакоса" хороша атака, швидкі фланги, чіпкий півзахист. Самі грають і дають грати іншим. А їх фани постійно женуть вперед.

Стиль команди – це атакувальний футбол, постійний тиск, часті атаки через фланги. У них є високий нападник. Вважаю, що шанси суперників рівні, але схильний думати, що "Динамо" (Київ) пройде далі", - сказав Хачеріді.

Раніше головний тренер грецького футбольного клубу "Олімпіакос" Педро Мартінс заявив. що його команда має хороші шанси пройти київське "Динамо".

Читайте також: Наставник "Олімпіакоса": У нас хороші шанси пройти "Динамо" в Лізі Європи

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо", які виграли відбіркову групу Ліги Європи, в 1/16 фіналу турніру зустрінуться з грецьким "Олімпіакосом" з міста Пірей. Так вирішило жеребкування, яке відбулося 17 грудня в штаб-квартирі Союзу європейських футбольних асоціацій у швейцарському Ньйоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-