Наставник

Наставник "Олімпіакоса": У нас хороші шанси пройти "Динамо" в Лізі Європи

Укрінформ
Головний тренер грецького футбольного клубу "Олімпіакос" Педро Мартінс прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи, за якими суперником клубу стало київське "Динамо".

Педро Мартінс у коментарі клубному відеоканалу, зокрема, зазначив, що "Динамо" має сильних гравців і досвід виступів у таких турнірах, але вважає, що його команда має хороші шанси пройти далі.

"Я думаю, у нас хороші шанси пройти далі. Хоча, звичайно, "Динамо" - хороша команда з сильними гравцями, яка багата досвідом виступів саме в цьому турнірі. І обидві гри з українцями будуть складними, і ми повинні бути обережними.

Перший матч вдома? Це набагато краще, ніж грати першу гру десь далеко. Наш стадіон - це дуже сильна підтримка, і це може поставити тональність протистояння з самого початку", - цитує португальського фахівця dynamo.kiev.ua.

Читайте також: "Динамо" може зіграти з "Олімпіакосом" у Греції при порожніх трибунах

Як повідомляв Укрінформ, "Динамо" і "Олімпіакос" зіграють в 1/16 фіналу Ліги Європи. Перший матч відбудеться 14 лютого у Греції, матч-відповідь - 21 лютого в Києві. Поєдинок у Греції може відбутися без глядачів, оскільки дисциплінарний комітет УЄФА завів справу проти "Олімпіакоса" за поведінку вболівальників під час гри з з "Міланом" на груповому етапі в Лізі Європи. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-