На  колегії Мінмолодьспорту обговорили розвиток неолімпійських дисциплін

На колегії Мінмолодьспорту обговорили розвиток неолімпійських дисциплін

Укрінформ
20 грудня відбулось підсумкове засідання колегії Міністерства молоді та спорту, на якій обговорили розвиток в Україні неолімпійських дисциплін.

Участь у роботі взяло керівництво міністерства, а також представники регіональних управлінь молоді та спорту, фізкультурно-спортивних товариств, громадських молодіжних організацій, повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту України.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов висловив подяку представникам громадської організації "Пласт-український скаутинг", які на початку заходу передали спортивній та молодіжній українській спільноті Віфлеємський вогонь.

Про розвиток неолімпійських видів спорту в Україні членів Колегії та присутніх поінформував заступник міністра Ярослав Войтович. У своєму виступі посадовець наголосив, що формування пріоритетів - це одна з найважливіших складових успішного реалізації політики. Серед них чільне місце посідає боротьба з допінгом.

Читайте також: Оновлений легкоатлетичний манеж в Сумах відповідає нормам IAAF і ФЛАУ - Жданов

Ще одним пріоритетом для Мінмолодьспорту є залучення міжнародних заходів в Україну. За словами Войтовича, ведеться цілеспрямована робота, яка має на меті "затвердити Україну як спроможного, гостинного організатора яскравих спортивних подій з глибокими культурними традиціями та великим інвестиційним потенціалом". У 2019 році Україна, серед іншого, прийматиме такі престижні змагання, як чемпіонат світу з танцювального спорту, світову першість з веслування на човнах "Дракон" та чемпіонат Європи з воднолижного спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-