Оновлений легкоатлетичний манеж в Сумах відповідає нормам IAAF і ФЛАУ - Жданов

Оновлений легкоатлетичний манеж в Сумах відповідає нормам IAAF і ФЛАУ - Жданов

Укрінформ
Реконструйований спорткомплекс в Сумах унікальний тим, що дозволяє забезпечувати якісну підготовку спортсменів збірної України з легкої атлетики до міжнародних змагань у зимовий період.

Про це повідомив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов у facebook.

"Вже у січні 2019 р. наші спортсмени вийдуть на оновлений легкоатлетичний манеж в Сумах. Цей спорткомплекс Сумського державного університету є основною тренувальною базою для атлетів і тренерів Східного Державного центру олімпійської підготовки. …В рамках реконструкції було замінено покриття бігових доріжок, оновлено розмітку, виконано необхідні роботи для отримання сертифікації легкоатлетичної споруди 3-ї категорії. Це відповідає всім сучасним вимогам IAAF та ФЛАУ для проведення національних змагань", - йдеться в повідомленні.

Реконструкція відбулася завдяки спільній роботі Міністерства молоді та спорту, Федерації легкої атлетики, Сумської обласної та міської рад. Манеж має 6 бігових доріжок по колу довжиною 200 м та 8 прямих бігових доріжок довжиною 60 м, сектори для стрибків в довжину, висоту, сектор для метання ядра.

Читайте також: Порошенко і Павелко відкрили на Дніпропетровщині новий спортивний комплекс

7-9 лютого 2019 року на оновленому манежі відбудеться чемпіонат України з легкої атлетики в закритих приміщеннях. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-