Сноубординг: кращий результат на етапах Кубка світу серед українців показала Данча

Сноубординг: кращий результат на етапах Кубка світу серед українців показала Данча

Укрінформ
В Італії завершився цикл етапів Кубка світу зі сноубордингу паралельні дисципліни, що проходили в Carezza та Cortina d'Ampezzo.

Для українських сноубордистів ці змагання відкрили ще й новий спортивний сезон-2018/19. Про це повідомляє прес-служба Федерації лижного спорту України.

Найкращий результат серед українців показала Аннамарі Данча, яка фінішувала 19-ю у дисципліні паралельний гігантський слалом на етапі Кубка світу в Carezza. Олександра Мальована була 45-ю, Олександр Белінський – 50-м, Євгеній Гулій – 53-м.

На етапі Кубка світу в Cortina d'Ampezzo у цій же дисципліні Аннамарі Данча показала 45 результат, а Олександра Мальована - 43-й. Серед чоловіків Олександр Белінський посів 46 місце, Євгеній Гулій – 53-е.

Старший тренер національної збірної України зі сноубордингу паралельні дисципліни Валерій Белінський зазначив, що такі результати зумовлені недостатньою підготовкою спортсменів на снігу.

"Такі результати зумовлені недостатньою підготовкою спортсменів на снігу – виконано тільки 30% запланованого, а також не зовсім підходящими умовами для тренувань. Адже етапи Кубка світу проходили на жорстких схилах, українська ж команда тренувалася на більш м’якому снігу та за інших погодних умов.

Наступні етапи Кубка світу пройдуть 8-9 січня в Бад Гаштайні (Австрія) та 19 січня в Роглі (Німеччина). Основною ж нашою метою на наступний місяць є підготовка до чемпіонату світу, який відбудеться 4-5 лютого в Солт-Лейк-Сіті", - сказав Белінський.

Читайте також: Українська сноубордистка Аннамарі Данча: Мені не вдалося впоратися з емоціями

Нагадаємо, у лютому в олімпійському Пхьончхані Аннамарі Данча не зуміла кваліфікуватися до 1/8 фіналу змаганнь зі сноубордингу у паралельному гігантському слаломі, Після виступу вона зазначила, що добре підготувалася до стартів, але не змогла впоратися з емоціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-