Українська сноубордистка Аннамарі Данча: Мені не вдалося впоратися з емоціями

Українська сноубордистка Аннамарі Данча: Мені не вдалося впоратися з емоціями

Олімпіада-2018
Укрінформ
В олімпійському Пхьончхані відбулися змагання зі сноубордингу у паралельному гігантському слаломі, де брала участь наша Аннамарі Данча, яка на зуміла кваліфікуватися до 1/8 фіналу. 

Після виступу вона зазначила, що добре підготувалася до стартів, але не змогла впоратися з емоціями, повідомляє прес-служба НОК України. 

"Результатом похвалитися не можу. Фізично та технічно була готова, як ніколи, але не впоралася з емоціями. Думаю, для упевнених виступів на таких змаганнях, як Олімпійські ігри, для початку треба виграти декілька етапів Кубка світу й набратися досвіду. Я віддала всі сили й старалася по максимуму", - сказала спортсменка.

Читайте також: Японські керлінгістки виграли "бронзу" зимових Ігор у Пхьончхані

А ось що думає про виступ Аннамарі український тренер зі сноубордингу Валерій Белінський: "Сьогодні під час виступу на Олімпійських іграх Аннамарі на рівних конкурувала з найсильнішими сноубордистками планети. Напередодні Ігор-2018 у компанії цих суперниць на етапі Кубка світу вона була восьмою. Якщо перед Олімпіадою-2014 Аннамарі була 31-ю у світовому рейтингу, то сьогодні - 17-та. Це великий прогрес": - Валерій.    

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-