Головний тренер українських біатлоністів здивований провалом в естафеті

Головний тренер українських біатлоністів здивований провалом в естафеті

Укрінформ
Юрай Санітра має питання до спортсменів та сервісменів.

Головний тренер збірної України з біатлону Юрай Санітра прокоментував провальну естафетну гонку у виконанні українців на етапі Кубка світу в Гохфільцені. Про це він розповів Biathlon.com.ua.

«Артем Тищенко стріляв так, як ми від нього чекали, але за станом був далекий від оптимального. Але треба поговорити з сервісом стосовно лиж, тому що я впевнений, що Артем не настільки поганий, як це показав результат його етапи. В усякому разі, на тренуваннях ніщо не віщувало такого результату. Чесно кажучи, я здивований, але треба розібратися, що відбулося насправді.

Ми знали, що на першому етапі добре працює Артем Прима, але потрібно пробувати різні варіанти, щоб мати в запасі різні тактики. Сьогодні боротися було важко, з огляду на те, що на старті виявилися дуже далеко, і потім вже змагалися за 15-17 місця.

Читайте також: Збірна Швеції виграла естафету на етапі Кубка світу з біатлону в Австрії

Якісь серйозні висновки за гарячими слідами робити не хочу. Треба поговорити зі спортсменами, з лікарем команди. Думаю, завтра вранці будемо розуміти наш план по роботі команди в Нове-Мєсто», - розповів Санітра.

Наступний етап Кубка світу відбудеться в чеському Нове-Місце з 20 по 23 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-