Біатлон: Підгрушна, Прима і Підручний бігтимуть персьют на етапі Кубка світу в Гохфільцені

Біатлон: Підгрушна, Прима і Підручний бігтимуть персьют на етапі Кубка світу в Гохфільцені

Укрінформ
Віта і Валя Семеренко сьогоднішню гонку пропускають.

У суботу, 15 грудня, в австрійському Гохфільцені на другому етапі Кубка світу з біатлону відбудуться дві гонки переслідування. Першими на старт вийдуть жінки (початок о 12:30), а потім пробіжать чоловіки (15:45). Про це повідомляє Укрінформ.

За результатами жіночого спринту в персьют відібралися три українські біатлоністки. Однак, Віта і Валя Семеренко пропустять цей старт, готуючись до недільної естафеті. Участь в гонці візьме капітан команди Олена Підгрушна, яка має 27-й стартовий номер і 1.20 хвилини відставання від лідера.

Читайте також: Біатлон: президент ФБУ пояснив останні невдачі збірної України

У чоловіків гонку переслідування бігтимуть Артем Прима і капітан команди Дмитро Підручний. Обидва спортсмени вийдуть на старт, і будуть програвати лідеру 1.20 і 1.30 хвилини відповідно.

Нагадаємо, в неділю в Гохфільцені відбутися перші в сезоні класичні естафети. У чоловічій команді цілеспрямовано до гонки готується Артем Тищенко, а ось у жінок склад поки що невідомий. За словами президента ФБУ Володимира Бринзака, Юлія Джима захворіла і рішення щодо її участь в естафеті прийматимуть сьогодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-