Біатлон: президент ФБУ пояснив останні невдачі збірної України

Біатлон: президент ФБУ пояснив останні невдачі збірної України

Укрінформ
За словами Володимира Бринзака, результати в Гохфільцені – це запланований спад після підготовки в горах.

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак заявив, що основним стартом сезону буде чемпіонат світу і результати на перших етапах Кубка світу не є показником. Слова Бринзака після жіночого спринту в Гохфільцені наводить телеканал UA:Перший.

«Запросив тренерів, поспілкувалися. Подумали, що у нас, де і як. Були дуже довго в горах останнім часом, і Поклюка, і тут, і це залишило свій відбиток на рух дівчат. Це все повинно зникнути ближче до етапу в Нове-Мєсто, і вже в Рупольдінгу, на рівнині має бути все нормально. Тим більше ми йдемо на чемпіонат світу, і у нас зміна поколінь повинна пройти.

Читайте також: Українські біатлоністки провели найгіршу гонку за 6 років

Розраховуємо, що ці дівчата повинні допомогти нам увійти в сезон, добути квоту, знайти те молоде покоління, яке буде в Пекіні боротися за медалі. Тому цей рік у нас експериментальний. Дивимося і за тими, і за молодими, які завтра на Кубку IBU бігтимуть. Будемо уважно дивитися за нашими молодими дівчатами. Нічого страшного немає, це Кубок світу - комерційне змагання, завдань як таких не ставили. Потрібно розвиватися, відпрацьовувати ті моменти, які знадобляться в лютому-березні», - розповів Бринзак.

Нагадаємо, за підсумками жіночого і чоловічого спринтів на другому етапі Кубка світу тільки по одному українцю пробилося в топ-30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-