НОК України відзначив медалістів юнацької Олімпіади-2018

НОК України відзначив медалістів юнацької Олімпіади-2018

Укрінформ
Національний олімпійський комітет України вшанував чемпіонів та призерів ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор-2018.

Церемонія нагородження медалістів ЮОІ-2018 та їх тренерів відбулася на головній Олімпійській базі країни в Конча-Заспі. Про це повідомляє прес-служба НОК.

"За успішний виступ в аргентинському Буенос-Айресі медалісти ЮОІ-2018 та їхні особисті тренери отримали з рук президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки подарунки від Олімпійського комітету та офіційного спонсора НОК компанії "Самсунг Електронікс Україна" - сучасні гаджети", - йдеться в повідомленні.

Окрім сучасних гаджетів, чемпіони та призери ЮОІ-2018 та їхні наставники отримають і стипендії від НОК України. Протягом року відповідно до рішення Виконкому НОК спортсменам та їхнім тренерам буде виділена фінансова підтримка на загальну суму близько 1 млн. грн.

Подібні церемонії пройдуть у всіх областях України, де регіональні осередки НОК відзначать юних героїв-представників своїх областей.

Читайте також: У Дніпрі відзначили медалістів юнацької Олімпіади

Нагадаємо, в олімпійському Буенос-Айресі 2018 року юні українські спортсмени здобули 23 медалі, 7 з яких найвищого гатунку, 8 срібних та 8 бронзових. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-