Наставник

Наставник "Ліона" відзначив Мораеса в грі з "Шахтарем"

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Ліон" Брюно Женез поділився враженнями від поєдинку з донецьким "Шахтарем" (1:1), який відбувся вчора в Києві на НСК "Олімпійський".

Брюно Женез на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що дуже вдячний всьому своєму колективу, а серез гравців "Шахтаря" відзначив форварда Жуніора Мораеса та захист.

"Я радий за Набіля. Заслужений результат команди, який ми поділяємо разом. Так, Набіл Фекір пройшов непростий період, відчував певну критику. Психологічно йому було нелегко, але він показав себе з найкращого боку. Я вдячний всьому колективу. У роздягальні я мотивував і підтримував своїх футболістів. Так, я говорив, що в наших інтересах відразу домагатися результату і бажано вигравати перший тайм. Особливо нас лякав Ісмаїлі, захист "Шахтаря". В цілому ж ми вели матч в потрібному напрямку і так чи інакше досягли потрібного результату.

Футболісти "Шахтаря"? В цілому це дуже сильна і злагоджена команда. …У них хороший захист. Відзначив би Мораеса", - цитує Женеза прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: "Шахтар" у Лізі Європи намагатиметься пройти якомога далі

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня футболісти донецького "Шахтаря" зіграли внічию з французьким "Ліоном" (1:1) у заключному, 6-у турі, Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на київському НСК "Олімпійський" за присутності 39-ти тисяч глядачів забили Жуніор Мораес (22-а хвилина) і Набіль Фекір (65). У лютому сезон для "гірників" відновиться матчем 1/16 фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-