Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" у Лізі Європи намагатиметься пройти якомога далі

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар"  Паулу Фонсека прокоментував нічийний результат у вчорашньому матчі проти французького "Ліона" (1:1) в рамках заключного туру групового етапу ЛЧ УЄФА.

Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що турнір дуже змінився за останні 10 років і не зовсім справедливо вимагати від "Шахтаря" перемоги, але команда намагатиметься пройти в Лізі Європи якомога далі.

"Варто подивитися на цей турнір і побачити, наскільки він змінився за ці 10 років. Можна звернути увагу на те, які клуби сьогодні виступають в Лізі Європи. Не зовсім справедливо вимагати зараз від себе виграти її. "Шахтар", як і завжди, боротиметься покроково. Постараємося в кожному матчі добиватися перемоги. Можливо, сили команд, що виступають там, не зовсім ті, що в нас. Спробуємо пройти якомога далі.

У грі з "Ліоном" на "Олімпійському" були присутні 39 тисяч уболівальників, - впевнений, не лише "Шахтаря", а й інших клубів. Ми відчували їхню підтримку протягом усього поєдинку. Вони створювали фантастичну атмосферу, було дуже тепло і приємно. Нам дуже подобається грати в Харкові, ми щасливі. Вже звикли до цього стадіону, там велика кількість наших уболівальників. …Цей матч довів, що тут у "Шахтаря" також дуже багато вболівальників. За такої погоди не кожен захоче прийти на стадіон подивитися футбол.

Матч у жодному разі не переможний. Була нічия. Результат говорить сам за себе. Зазначу, що з самого початку нам вдавалося давати відсіч "Ліону", у нас все виходило до пропущеного м'яча. Ми були дуже близькі до того, щоб пройти далі в Лізі чемпіонів, зробити те, чого команді ще не вдавалося два роки поспіль. Що не вийшло? Втримати перевагу, яка у нас було при 1:0. Завдяки індивідуальним якостям Набіла Фекіра "Ліону" вдалося зрівняти рахунок", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Ліга чемпіонів УЄФА: "Шахтар" зіграв унічию з "Ліоном" і продовжить євросезон у Лізі Європи

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня футболісти донецького "Шахтаря" зіграли внічию з французьким "Ліоном" (1:1) у заключному, 6-у турі, Ліги чемпіонів УЄФА. М'ячі на київському НСК "Олімпійський" за присутності 39-ти тисяч глядачів забили Жуніор Мораес (22-а хвилина) і Набіль Фекір (65).

У лютому сезон для "гірників" відновиться матчем 1/16 фіналу Ліги Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-