Хочолава:

Хочолава: "Шахтар" психологічно готовий до бою з "Ліоном"

Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Давид Хочолава розповів про готовність команди до сьогоднішнього протистояння в Києві з французьким "Ліоном" в рамках заключного туру групового етапу ЛЧ УЄФА.

Давид Хочолава в коментарі телеканалу "Футбол 1/2", зокрема, зазначив, що команда три дні розбирала гру "Ліона" і психологічно знаходиться у "бойовій готовності".

"Психологічно - ми в бойовій готовності. Три дня вже детально розбираємо гру суперника. Розбили її окремо на атаку і оборону, і ось сьогодні буквально стандарти дивилися, так що, я думаю, з настроєм і з психологією все в порядку", - цитує Хочолаву Tribuna.com

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів  "Шахтар" - "Ліон" відбудеться сьогодні, 12 грудня, на НСК "Олімпійський" у Києві й розпочнеться о 22.00. Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека на передматчевій прес-конференції зазначив, що перед його командою стоїть непросте завдання - обіграти бронзових призерів Франції і завоювати путівку до 1/8 фіналу турніру.

Читайте також: Степаненко: Всі думки про матч із "Ліоном", готуємося дуже серйозно

"Шахтар" проб'ється у плей-офф лише завдяки перемозі над "Ліоном". Гру покаже телеканал "Футбол 2". 

Фото: ФК "Шахтар"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-