Степаненко: Всі думки про матч із

Степаненко: Всі думки про матч із "Ліоном", готуємося дуже серйозно

Відео
Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тарас Степаненко поділився очікуваннями від сьогоднішнього протистояння з французьким "Ліоном" в рамках заключного раунду групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Тарас Степаненко на передматчевій прес-конференції 11 грудня, зокрема, зазначив, що до цього вирішального поєдинку команда готувалася дуже серйозно і зробить усе, щоб вийти з групи в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Ми могли на щось розраховувати, виграючи матч за матчем. Перемігши в Німеччині, відкрили для себе ще один шанс - пройти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Найважливіший для нас поєдинок. Всі думки про нього, готуємося дуже серйозно. Є основне завдання - вийти з групи в плей-офф Ліги чемпіонів. Ми хочемо це зробити і завтра віддамо всі сили. А яким вийде підсумок, вирішиться на футбольному полі.

Важливо те, що на даний момент продано вже понад 30 тисяч квитків і у нас буде досить-таки хороша підтримка. Сподіваємося, що прийде ще більше людей. Втрата Фреда? Є один плюс: мені Містер зараз дозволяє більше підключатися вперед", - цитує Степаненка прес-служба ФК "Шахтар".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ,  поєдинок 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів  "Шахтар" - "Ліон" відбудеться сьогодні, 12 грудня, на НСК "Олімпійський" у Києві й розпочнеться о 22.00. Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека на передматчевій прес-конференції  зазначив, що перед його командою стоїть непросте завдання - обіграти бронзових призерів Франції і завоювати путівку до 1/8 фіналу турніру.

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" провели відкрите тренування перед матчем з "Ліоном"

"Шахтар" проб'ється у плей-офф лише завдяки перемозі над "Ліоном". Гру покаже телеканал "Футбол 2". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-