Тренер «Ліона»: Це один з головних матчів у моїй кар'єрі

Тренер «Ліона»: Це один з головних матчів у моїй кар'єрі

Укрінформ
Брюно Женезіо порівняв «Шахтар» з «Барселоною».

Головний тренер «Ліона» Брюно Женезіо розповів про готовність своєї команди до матчу проти «Шахтаря» в Лізі чемпіонів. Про це повідомляє Sport Arena.

«Гравці не дивляться на турнірне становище. Їх завдання - виграти, незалежно від турнірного становища. Незважаючи ні на що, ми повинні заспокоїтися, забути попередній матч і йти тільки до наступного.

«Шахтар» в цілому дуже виконавча і технічна команда. Складний суперник, дуже технічний, порівнювали його з «Барселоною». Я б відзначив Ісмаїлі, Мораеса і Тайсона.

Набіл Фекір тренується, ми готуємо його до цього матчу і робимо все можливе, щоб він зіграв найкраще. Ндомбеле - в повній бойовій готовності.

Це один з головних матчів у моїй кар'єрі. Головна мотивація - увійти в число 16 кращих команд Європи і продовжити виступ в Лізі чемпіонів.

Читайте також: Фонсека: Перед "Шахтарем" стоїть вкрай складне завдання - перемогти "Ліон"

Взагалі ніяких питань з безпеки. Різниця між Харковом і Києвом для нас була несуттєвою. Розміри поля - однакові, команда - та ж», - розповів Женезіо.

Поєдинок між «Ліоном» і «Шахтарем» відбудеться 12 грудня на київському НСК «Олімпійський». Початок - о 22:00. У разі перемоги донецька команда гарантує собі вихід з групи Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-