Фонсека: Перед

Фонсека: Перед "Шахтарем" стоїть вкрай складне завдання - перемогти "Ліон"

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Паулу Фонсека напередодні поєдинку заключного, 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з "Ліоном" зазначив, що перед його командою стоїть непросте завдання - обіграти бронзових призерів Франції і завоювати путівку до 1/8 фіналу турніру.

Про це Фонсека заявив у вівторок на передматчевій прес-конференції в Києві, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Завтра на нас чекає гра з дуже сильним суперником. Ті ж ігри з "Манчестер Сіті" показують, наскільки вони гарні. Ми прекрасно знаємо, що перед нами стоїть вкрай складне завдання. Нас цікавить тільки один результат - перемога. "Ліон" влаштує і нічия. Ми повинні провести ідеальний матч, щоб пройти далі. І я вірю в успіх. У футболі немає нічого неможливого. Всі наші гравці мотивовані. Сподіваюся, нам вдасться перемогти і пройти далі", - підкреслив Фонсека.

При цьому португальський фахівець зазначив, що "Шахтарю" ніколи не вдавалося двічі поспіль виходити до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Ми втратили багато ключових гравців, які відмінно себе показали у минулому сезоні. Ми оновили нашу команду, прийшло багато молодих хлопців. У них було мало часу на адаптацію. Тим не менш, якщо нам вдасться, це буде фантастичним досягненням для клубу", - переконаний Фонсека.

Читайте також: Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" - "Ліон"

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" - "Ліон" відбудеться в середу, 12 грудня, на столичному НСК "Олімпійський". Початок о 22.00.

У паралельному матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" на домашній арені "Етіхад" зійдеться з німецьким "Гоффенгаймом".

Турнірне становище після 5-ти турів: "Манчестер Сіті" - 10 очок, "Ліон" - 7, "Шахтар" - 5, "Гоффенгайм" - 3.

На фото: Паулу Фонсека (uefa.com).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-