Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА

Букмекери зробили прогноз на матч Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" - "Ліон"

Укрінформ
У середу, 12 грудня, на київському НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний поєдинок заключного, 6-го туру Ліги чемпіонів, в якому донецький "Шахтар" приймає французький «Ліон".

У цьому протистоянні букмекери віддають невелику перевагу українському клубу, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу "Шахтаря" з коефіцієнтом 2,30, нічия оцінюється в 3,60, перемога "Ліона" - в 3,00.

В іншому матчі групи F ЛЧ англійський "Манчестер Сіті" приймає німецький "Гоффенгайм". В цілому ж становище у квартеті дуже невизначене. Перед заключним туром "гірники" йдуть на третьому місці, відстаючи від "Ліона" на два бали. Для того, аби досягти 1/8-й фіналу Ліги чемпіонів підопічним Паулу Фонсеки необхідна лише перемога. У випадку нашої поразки та успіху "Гоффенгайма", донеччани взагалі можуть втратити евирокубкову весну: буде 4-е місце, а в Лізі Європи зіграє німецький клуб.

Турнірне становище: "Манчестер Сіті" - 10 очок, "Ліон" - 7, "Шахтар" - 5, "Гоффенгайм" - 3.

Нагадаємо, у 2-у турі французький та український клуби зустрічалися між собою в Ліоні, де була зафіксована результативна нічия - 2:2. Донеччани вели у два м'ячі після дублю Жуніора Мораеса, але голи Дембеле і Дюбуа врятували господарів від поразки.

Матч "Шахтар" - "Ліон" обслуговуватиме 45-річний голландський арбітр Бйорн Кейперс, який працює в якості судді ФІФА з 2006 року. Українським шанувальникам футболу він запам'ятався тим, що показав червону картку Андрію Шевченку, єдину в кар'єрі нашого легендарного форварда. Сталося це на 61-й хвилині чвертьфінального матчу Ліги Європи-2010/2011 "Динамо" (Київ) - "Брага" (Португалія), що завершився з рахунком 1:1.

Читайте також: Захисник "Шахтаря" Ракицький відновився і готується до матчу з "Ліоном"

Допомагати Кейперсу на НСК "Олімпійський" у середу будуть його співвітчизники: лайнсмени - Сандер ван Рукел і Ервін Зейнстра, четвертий рефкрі - Маріо Дікс.

У прямій трансляції поєдинок "Шахтар" - "Ліон" можна буде подивитися на телеканалі "Футбол 2". Початок зустрічі о 22.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-