Завершилася ХХІ Спартакіада працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади

Завершилася ХХІ Спартакіада працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади

Укрінформ
З 16 вересня по 10 грудня нинішнього року Міністерство молоді та спорту України проводило ХХІ Спартакіаду серед працівників міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

Змагання проходили в 11-ти видах програми: легка атлетика (легкоатлетичний крос), пейнтбол, риболовний спорт, городковий спорт, футзал, волейбол, боулінг, настільний теніс, теніс, більярдний спорт "пул", більярдний спорт "піраміда", повідомили Укрінформу у прес-службі Мінмолодьспорту.

"На старти ХХІ Спартакіади вийшли команди 45-ти організацій – міністерства, державні служби, агентства, інспекції, комітети та інші центральні органи виконавчої влади. У загальнокомандному заліку перше місце у групі А посіла збірна команда Служби безпеки України, друге - Міністерства оборони, третє - Міністерства внутрішніх справ України", - зазначили у прес-службі.

У групі В призові місця розподілилися так: Міністерство фінансів, Міністерство молоді та спорту, Міністерство юстиції України, у групі С - Державна казначейська служба, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Державна аудиторська служба України.

Читайте також: Збірна України з муай-тай виграла п'ять нагород фіналу Кубка світу

Мета Спартакіади - впровадження фізичної культури у повсякденне життя службовців, активізації фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи у міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади, популяризації фізичної культури, її широкого використання у загартуванні, оздоровленні, профілактиці захворювань, пропаганді здорового способу життя серед працівників апарату центральних органів виконавчої влади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-