УПЛ перенесла загальні збори учасників із 6 на 20 грудня

УПЛ перенесла загальні збори учасників із 6 на 20 грудня

Укрінформ
Українська Премьер-ліга перенесла загальні збори своїх учасників із 6 на 20 грудня.

Сьогодні, 6 грудня, загальні збори не відбулися у зв'язку із відсутністю кворуму - з'явилися 6 клубів при необхідних 8. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

"Сьогодні, 6 грудня, мали відбутися загальні збори учасників УПЛ, ініційовані Лігою. Клуби мали обговорити та прийняти рішення щодо двох важливих питань – щодо можливого розширення УПЛ до 16 клубів, а також питань, пов'язаних із боротьбою з договірними матчами в Україні. Однак Загальні збори не відбулись у зв'язку з відсутністю кворуму (з'явились 6 клубів при необхідних 8).

…Враховуючи критичну необхідність прийняття рішень по питаннях, що були винесені на порядок денний сьогоднішніх зборів, Ліга призначила дату проведення нових загальних зборів учасників УПЛ на 20 грудня 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Ключковський: Сьогодні відставка президента УПЛ Грімма не обговорювалася

Як повідомляв Укрінформ, FootballHub заявив, що під час сьогоднішнього засідання в Будинку футболу в Києві із пропозицією відправити Томаса Грімма у відставку виступив заступник гендиректора київського футбольного клубу "Динамо" Сергій Мохник. Його підтримали представники луганської "Зорі" та донецького "Олімпіка". Пізніше віце-президент УПЛ Маркіян Ключковський в коментарі Tribuna.com зазначив, що 6 грудня це питання не обговорювалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-