Церемонію нагородження

Церемонію нагородження "Футбольні зірки України" перенесли на весну

Укрінформ
Спеціальне журі визначило лауреатів та переможців щорічної церемонії "Футбольні зірки України", що проводиться за аналогією зі щорічною церемонією The Best FIFA Football Awards (нагороди ФІФА для найкращих).

Лауреати та переможці у номінаціях третьої за ліком церемонії нагородження "Футбольні зірки України" були визначені сьогодні, 4 грудня, під час засідання спеціального журі. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Номінанти обиралися шляхом проведення незалежного голосування серед тренерів, капітанів та футболістів команд клубів Прем’єр-ліги і Професіональної футбольної ліги. До складу журі залучені незалежні та компетентні футбольні експерти, представники засобів масової інформації і юристи.

Читайте також: Мбаппе визнаний кращим гравцем серед футболістів до 21 року - France Football

Церемонія нагородження "Футбольні зірки України" є спільним проектом Федерації футболу України та Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів і мала відбутися 4 грудня, але була перенесена на початок весняної частини сезону у зв’язку із введенням воєнного стану в окремих областях України. Переможців номінацій оголосять під час церемонії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-