Фред: Це нормально, що Тіте поки не викликає мене до збірної Бразилії

Фред: Це нормально, що Тіте поки не викликає мене до збірної Бразилії

Укрінформ
Бразильський півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Фред прокоментував свою відсутність у збірній Бразилії останнього часу.

25-річний екс-гравець донецького "Шахтаря" Фред, зокрема, зазначив, що занадто мало провів матчів за "Манчестер Сіті", тому головний тренер зібрної Бразилії з футболу Тіте поки не мав можливості його оцінити, хоча і працював із ним раніше.

"Я мало грав у клубі, і це нормально для Тіте - не викликати мене до збірної. Він не міг мене оцінити, хоча я багато працював із ним. Звичайно, мене це дратувало, але я повинен знати, як справлятися з такими ситуаціями, щоб зробити крок вперед. Як і раніше, я зосереджений на своїй роботі і сподіваюся повернутися в національну команду найближчим часом, щоб поїхати на Копа Америка. Це нормально, йде процес адаптації до іншої ліги. Хоча я грав в єврокубках раніше, тепер я в іншій країні, і мені потрібно знову до всього звикати", - цитує Фреда footballua.tv. 

Читайте також: Фред присвятив свій перший гол за "Манчестер Юнайтед" сину, який скоро народиться

Як повідомляв Укрінформ, Фред перейшов до "Манчестер Юнайтед" влітку з донецького футбольного клубу "Шахтар". За його трансфер були заплачені рекордні для українського футболу 59 млн євро. У вересні Фред відзначився першим голом за свою нову команду в матчі 6-го туру англійської прем’єр-ліги (АПЛ) проти "Вулвергемптона" (1:1).

Фото: ФК "МЮ"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-