Фред присвятив свій перший гол за

Фред присвятив свій перший гол за "Манчестер Юнайтед" сину, який скоро народиться

Відео
Укрінформ
Бразильський півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Фред повідомив про те, кому присвятив свій перший гол за команду.

25-річний екс-гравець донецького "Шахтаря" Фред, зокрема, зазначив, що дуже щасливий скористатися шансом присвятити цей гол своєму сину, який народиться.

"Я дуже радий, що забив. У мене був шанс присвятити гол моєму сину, який скоро народиться. Цей гол був реально важливий для мене, і я сподіваюся, що він перший з багатьох м'ячів, які я заб’ю. Я ще повністю не адаптувався і в попередніх іграх не грав так добре, як грав до того, як приєднався до команди. Зараз відчуваю себе набагато краще, і отримати можливість забити мій перший м'яч було неймовірним", - цитує Фреда footballua.tv

Як повідомляв Укрінформ, у 6-му турі англійської прем’єр-ліги (АПЛ) "Манчестер Юнайтед" несподівано втратив очки - не зміг вдома обіграти "Вулвергемптон" (1:1).  На гол Фреда. який відкрив рахунок в матчі, гості відповіли влучним ударом Жоау Моутінью. Раніше Фред тричі виходив у старті "Манчестер Юнайтед" в матчах англійської Прем'єр-ліги і один раз - в Лізі чемпіонів, проте результативними діями відзначився вперше.

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» і «Ліверпуль» громлять суперників, «МЮ» втрачає очки

Відео голу Фреда:

Нагадаємо, Фред перейшов у "Манчестер Юнайтед" влітку з донецького футбольного клубу "Шахтар". За його трансфер були заплачені рекордні для українського футболу 59 млн євро.

Фото: ФК "МЮ"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-