Лисенятко Лесик - талісман II Європейських ігор 2019 року

Лисенятко Лесик - талісман II Європейських ігор 2019 року

Укрінформ
Талісманом II Європейських ігор, які пройдуть у Мінську влітку наступного року, стало руде лисенятко Лесик.

У конкурсі взяли участь люди не лише з усіх куточків Білорусі, але й зарубіжжя, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК України.

"Результатом колективної творчості стало створення безпосередньо самого талісмана Євроігор та розробка легенди й реалізації ідеї створеного символу", - зазначили у прес-службі.

Лесик - веселе, азартне та по-білоруськи приязне і дружнє звірятко. Про те, що 2019-й буде найяскравішим роком у житті Лесика і спортивної Європи, свідчить напис на його кепочці. Зелений колір на футболці означає розвиток та гармонію, а чорні шорти - дисципліну і рішучість. Жовта шерстка - символ його життєрадісності, сині черевики свідчать про незламність персонажу, а фрагменти червоного кольору відображають енергійність.

ІІ Євроігри відбудуться у столиці Білорусі з 21 по 30 червня 2019 року.

Читайте також: Міжнародна конференція "Актуальні проблеми спортивної медицини" проходить у Києві

Додамо, що I Європейські ігри пройшли 2015 року в Баку (Азербайджан). На престижному спортивному форумі континенту українська команда виборола 46 медалей (8 золотих, 14 срібних та 24 бронзових), посівши за кількістю нагород 6-те місце, а за золотими медалями - 8-ме серед 50-ти країн-учасниць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-