Баскетбол: чоловіча збірна України вирушила до Іспанії після перемоги над словенцями

Баскетбол: чоловіча збірна України вирушила до Іспанії після перемоги над словенцями

Відео
Укрінформ
Чоловіча національна збірна України з баскетболу продовжує свій шлях у відборі на чемпіонат світу 2019 року.

Після ефектної перемоги над чемпіонами Європи словенцями команда Євгена Мурзіна відправилася до Іспанії, де зіграє з національною збірною. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Сьогодні, 30 листопада, українські баскетболісти о 6.30 вилетіли з Запоріжжя до Києва, звідки відправляться авіарейсом до Барселони, а після пересадки - до Тенеріфе, де і відбудеться гра проти Іспанії.

Під питанням участь у цьому матчі атакуючого захисника Олександра Кобця, який отримав травму коліна наприкінці матчу зі Словенією. Також залишив табір команди Павло Крутоус. Іссуф Санон повернувся до табору "Олімпії". 

Матч Іспанія - Україна прийматиме "Сантьяго Мартін Арена", яка знаходиться у місті Сан-Крістобаль-де-ла-Лагуна. Поєдинок відбудеться 2 грудня о 19.00. Наживо його покаже телеканалі Xsport.

Читайте також: Баскетбол: чоловіча збірна України розгромила Словенію у відборі на чемпіонат світу

Як повідомляв Укрінформ, баскетболісти збірної України перемогли у четвер, 29 листопада, діючих чемпіонів Європи словенців у відбірковому поєдинку чемпіонату світу 2019 року. Зустріч на реконструйованій арені ПС "Юність" у Запоріжжі завершилася з рахунком 82:54.

Відео кращих моментів матчу:

Нагадаємо, що до фінальної частини ЧС-2019 з баскетболу, що відбудеться з 31 серпня по 15 вересня у Китаї, вийдуть три перші команди групи.

Становище у групі:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-