"Шахтар" може зіграти з "Ліоном" у Львові

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" може провести заключний поєдинок групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА проти французького "Ліона" не в Харкові, а у Львові.

Про це повідомив виконуючий обов'язки директора "Арени Львів" Юрій Майборода в коментарі Tribuna.com.

"Буквально щойно я отримав дзвінок від ФФУ. Мене запитали, чи готова "Арена Львів" прийняти матч "Шахтар" - "Ліон". На що я відповів: "Так, ми зробимо все можливе, щоб "Шахтар" тут зіграв, але для цього потрібно постійно опалювати, щоб газон був у максимально придатному стані. Зробимо це, якщо "Шахтар" погодиться це оплатити. Але прямих переговорів з клубом не було. Нібито завтра приїде хтось із їх агрономічної служби подивитися на поле. Можливо, завтра щось зміниться - а раптом їм поле не підійде. Але поки ситуація ось така", - сказав Майборода.

Читайте також: Власник "Ліона" не впевнений, що команда прибуде в Україну на гру з "Шахтарем"

Як повідомляв Укрінформ, 12 грудня "Шахтар" зіграє з французьким "Ліоном" в рамках заключного туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Власник французького футбольного клубу "Ліон" Жан-Мішель Ола не впевнений, що його команда вирушить до України на матч проти донецького "Шахтаря" через питання безпеки. "Арена-Львів" заявлена ​​"Шахтарем", як запасний стадіон на Лігу чемпіонів.

Фото: zn.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-